Τρόποι Πληρωμής

Αγαπητοί καταναλωτές θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε το κατάστημά μας για τις προσωπικές σας αγορές για προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Για την ολοκλήρωσή των παραγγελιών σας, παρέχονται τρεις τρόποι πληρωμής.

 • Αντικαταβολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών,
 • Ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας,
 • Τραπεζική Κατάθεση με ARIS
 • Μετρητά ή με κάρτα στο ταμείο του καταστηματός μας.

Διαλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Με αντικαταβολή

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεων μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα του καταστηματός μας κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

Οι αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπρόσθετη χρέωση ανά αποστολή, καθώς οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν μεταφορά χρημάτων (extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων). Η επιπρόσθετη χρέωση έχει υπολογιστεί στο σύνολο της παραγγελίας και σας έχει αναφερθεί αναλυτικά κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας εφόσον έχετε εισάγει τον Τ.Κ. σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση σας ζητηθεί αυτή η επιπρόσθετη χρέωση η οποιαδήποτε άλλη να καταβληθεί επιπρόσθετα του ποσού της παραγγελίας σας καλείστε να μην παραλάβετε την παραγγελία σας και να καλέσετε το τμήμα παραγγελιών μας στο 2104820400 με σκοπό να ερευνήσει την εν λόγω χρέωση.

Επιπροσθέτως στην περίπτωση αντικαταβολής ενδέχεται τηλέ – εκπρόσωπος μας να σας καλέσει για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση κατά την οποία παραγγελία ενδέχεται να υπερβεί το ποσό των 500€ (καθαρής αξίας, άνευ ΦΠΑ), η συναλλαγή θα πρέπει να πληρωθεί μόνο μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας πληρωμών, oπως μας ορίζει ο νόμος 4446/2016.

Ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση κάρτας

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεων μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128- bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το Καταστημά μας σε συνεργασία με την Viva Wallet, δέχεται πληρωμές:

 • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
 • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν παρακρατά κανένα στοιχείο των καρτών που χρησιμοποιήθηκαν. Στην περίπτωση μόνο εγκρίσεως σας και σε συνεργασία με την Viva Wallet μας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης αποκλειστικά αναγνωριστικού κρυπτογραφημένου κλειδιού (token) της κάρτας σας με σκοπό την επιτάχυνση μελλοντικών παραγγελιών που θα καταχωρήσετε.

Το Καταστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθή και αληθή χρήση των στοιχείων πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Με τραπεζική κατάθεση

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεων μέσω τραπεζικής κατάθεσης - μεταφορας μέσω του προτοπωριακής τραπεζικής εφαρμογής IRIS:

Mε αυτήν την υπηρεσία έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με χρέωση λογαριασμού πληρωμών μέσω του ebanking της τράπεζας σας.

Bήματα:
 • Επιλέξτε την υπηρεσία IRIS online payments ως τρόπο πληρωμής.
 • Επιλέξτε την τράπεζά σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του ebanking της τράπεζας.
 • Δίνοντας την έγκριση σας πραγματοποιείτε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.
Αναλυτικά μέσω του IRIS Online Payments:
 • Χρησιμοποιείτε το αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον της δικής σας τράπεζας.
 • Έχετε ελεγχόμενη πρόσβαση στο λογαριασμό πληρωμών σας.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της εκάστοτε πληρωμής.
 • Διασφαλίζεις το απόρρητο και την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των πληρωμών.

Τυχόν χρεώσεις και έξοδα χρηματικής μεταφοράς (εντολέα και δικαιούχου) από διαφορετική τράπεζα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα (πελάτη). Η ηλεκτρονική τραπεζική μεταφορά μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας παρέχεται δωρεάν. Εφόσον επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μεταφορά του ποσού από την τράπεζά στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό σας σε διαφορετική τράπεζα, επιλέγετε υποχρεωτικά να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα και των δύο τραπεζών, σε διαφορετική περίπτωση η συναλλαγή σας δεν εκτελείται.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104820400 ή στο info@kavalli.gr

Σαν τελευταία διευκρίνηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το κατάστημά μας δεν θα ζητήσει ποτέ την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του ιδίου για την ολοκλήρωση παραγγελιάς σας, αν εσείς δεν εκφράστε την επιθμία αυτή.

Μετρητά ή με κάρτα στο ταμείο του καταστηματός μας.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων στο ταμείο του καταστηματός με μετρητά ή κάρτα εφόσον επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε καθώς και να λύσουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη απορία σας.