Η Εταιρεία

To kavalli.gr αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Μάρω Καβάλλη στο Μοσχάτο.

Στο φαρμακείο μας στο Μοσχάτο, προτεραιότητα έχει πάντα η επιστημονικά καταρτισμένη εξυπηρέτηση σας. Η φαρμακοποιός Μάρω Καβάλλη, φροντίζει καθημερινά εδώ και 19 χρόνια, να βρίσκετε στο πλευρό σας και να προσφέρει συνεχώς την γνώση και εμπειρία παρέχοντάς σας τα ιδανικά για κάθε περίπτωση φαρμακευτικά σκευάσματα. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις της φαρμακευτικής αγοράς και μέσα από συνέδρια ενημερωνόμαστε για κάθε φαρμακευτικό προϊόν, επιλέγοντας εκείνα που θα κάνουν την ποιότητα της ζωής σας ακόμη καλύτερη.

Η σταθερή και μόνιμη επιλογή του φαρμακείου μας από τους κατοίκους του Μοσχάτου αποτελεί κριτήριο και επιβράβευση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η επιστημονική μας κατάρτιση, μας επιτρέπει την εύρυθμη συνεργασία με γιατρούς, αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές, κ.τ.λ.. Επιθυμία μας είναι να σας γνωστοποιήσουμε όλα εκείνα που η επιστήμη μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο.

Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Σας περιμένουμε στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο μας, όπου θα βρείτε προϊόντα υγειάς και ομορφιάς με εξειδικευμένα τμήματα καλλυντικών, βρεφικής φροντίδας, συμπληρωμάτων διατροφής, επωνύμων και επίλεκτων οίκων.